Photo Of My Favorite Memory - NOAH Live In KL Concert

By farhanna jafri - 01:37

Dah 5 bulan dah lepas concert NOAH tapi still tak boleh move on lagi nak pulak konsert pertama dalam hidup, dapat tengok NOAH live depan mata, pergi dengan cinta hati and dapat berdiri paling depan sekali for sure that was an awesome moment I can't even forget for the rest of my life. 


Yeayyy me sebab unexpected dream boleh tercapai jugak sebab tak berharap langsung phewww.

'Kalau Peterpan datang sini u nak pergi tak?'

'Malas lah. Konsert Peterpan bukannya gempak pun macam Iron Maiden, Loudness, Metallica, Megadeth'

'I pergi sorang lah kalau macam tu'

'I dah beli tiket, Rockzone kan?'

T.T

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. hahaha..ugut nak pergi sorang adalah ugutan paling berjaya. akak pun selalu buat. opss

    ReplyDelete
  2. Syoknyaa dapat dating kat konsert, wishlist dating Mai tu, haha, tapi too broke to attend one.

    ReplyDelete
  3. Wuuuu... soo unforgettable memory!! hee :D

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya kalau dapat duduk paling depan...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)