Israel Datang Berjemaah

By farhanna jafri - 16:34

Macam biasa pagi-pagi usha blog stats tapi semalam luar biasa sikit sebab pukul 3 sampai 2 ribu pengunjung datang sini dari negara Israel. Entah apa yang diorang belek. Tengok keywords tak ada pun yang berkaitan dengan diorang.



Sebelum ni ada nampak Mrs Pip post dekat Instagram PV by Countries ada negara Israel tapi tak la ramai macam ni. Kus semangat den nengok haaa. Ada yang kena jugak ke macam ni?

  • Share:

You Might Also Like

22 comments

  1. Terkejut baca tajuk entri! huahua ^^ ingatkan apalah tadi hahah :3 btw for me,it's a good achievement! congratulations!! :D

    ReplyDelete
  2. Ade la tu dorang usha ape2 info

    ReplyDelete
  3. Hahaha! Ingatkan nak buat entry serangan Palestin tadi T_T

    ReplyDelete
  4. risau plak, apa yang diselongkar depa tu

    ReplyDelete
  5. scammer dari Israel kut
    hehehe

    ReplyDelete
  6. hahahha..bahaya tu..tunggu jela...besok ada la tu depa anta rombongan meminang..ayyookkk !

    ReplyDelete
  7. haha, kan .... no idea la apalah scammers ni semua nak buat kat blog kita ...

    ReplyDelete
  8. Alamak..abesla Israel dah datang. Nak bom blog awak kot ni..haha

    ReplyDelete
  9. mereka nak cari artikel yang burukkan mereka kot,,

    blog saya banyak kutuk regim Zionis Isreal atas kezaliman mereka terhadap rakyat Palestin..namun tidak mahu ditonjolkan sangat

    ReplyDelete
  10. Serius, ingatkan apalah tadi. Tgk israel tu terus klik nk tau apa cer.. Mungkin mereka mencari 'hidayah' kot di sini. Hehe

    ReplyDelete
  11. hah catchynya tajuk. ingat ada konspirasi ke apa tadi. hhuhu.

    ReplyDelete
  12. Bahaya ni. Haha. Entri apa lah yg menarik mereka tu ye.

    ReplyDelete
  13. Aih seramnya... Agaknya dorang skodeng entry apa la tu... Mai takde pun, pembaca Malaysia je ramai, haha.

    ReplyDelete
  14. pernah dapat jugak . satu hari sampai 1k lebih pukul 11 pagi. satu hari tu ada sampai 2k lebih pukul 4 pagi. entahlah apa diskodengnya blog kita ni. aduhai. huhu

    ReplyDelete
  15. Uih ramainyaa dicari apalah tu
    😂

    ReplyDelete
  16. dia nk belajar BM kot tu hahaha

    ReplyDelete
  17. wah! beribu gitu, farhana.
    pe la dia carik ekk? :) hi hi

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)