Thursday, 1 March 2018

Hadiah GA Jeju by Salbiah & Siti Dah Sampai!

Balik dari kerja Rabu lepas dapat sampul surat kecil ni dari Siti Yang Menaip sebab menang fridge magnet dari Macau untuk GA Jeju by Salbiah & Siti.



Dapat je terus lekat dekat fridge! Bertambah dah collection FM dekat fridge tu walaupun tak pernah jejak tapi happy bila tengok hadiah dari kawan-kawan yang travel sana sini. Tanda kita sentiasa di ingatan kan? Bila tengok FM bertambah, rasa best pulak kalau beranak-pinak sampai penuh satu fridge. Lepasni pergi mana-mana atau siapa-siapa pesan nak kirim apa, nak mintak fridge magnet lah. 

Anyway, terima kasih Siti untuk fridge magnet ni! Lepasni kalau ada GA lagi confirm join! ❤🌸

13 comments:

  1. hati2 roboh peti ais tu sbb fm memberat hahaha #gurau ;-)

    ReplyDelete
  2. yeay alhamdulillah dah selamat sampai hadiahnya.. terima kasih sudi join GA kami berdua.

    ReplyDelete
  3. Congrats! Seronok boleh kumpul fridge magnet..

    ReplyDelete
  4. Tahniah farhana. Cikyan nak jugak. Jeles la kite xdpt. Hmmmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha apa pulak nak jeles, kan kita dah bagi cikyan hadiah :P

      Delete

Terima kasih sudi komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...