Monday, 12 March 2018

Hadiah GA CT Roxalyne Dah Sampai


Last week dapat parcel dari Roxalyne sebab menang GA dia tahun lepas. Actually dah tak teringat langsung ada menang GA anjuran blogger ni sebab dah lama. Bila baca surat kecil dia bagi baru teringat balik ada menang hadiah misteri. 



Terima kasih sangat untuk hadiah misteri ni sebab semua barang yang awak bagi memang otw nak pergi beli tapi Alhamdulillah rezeki dapat hadiah. Semua barang comel-comel pulak tu, penuh dengan bunga. Memang fav kita lah bunga-bunga ni. Memang betul lah kata PosLaju, 'Kami Sampaikan Pakej Keceriaan'


Terima kasih sekali lagi J

5 comments:

  1. Tahniah..untung dpt hadiah selalu..

    https://byshaz.blogspot.my/2018/03/google-adsense-approve.html

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Tahniah Farhanna..

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat hadiah. tahniah sis

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak dapat hadiah. Murah rezeki akak. hihi. :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...