Thursday, 1 March 2018

Giveaway RM200 untuk 10 Tukang Komen Terbanyak

Kali ini, Lubuk Seni buat giveaway lain machiam sikit. Syaratnya dah la super-duper senang. Hadiah bernilai RM200 pulakk tu! Wahh teruja sangadd sebab hadiah lumayan, ramai berpeluang menang.
Berminat nak join, klik je gambar bawah ni ya!
top commentor _ giveaway - lubukseni dotcom
Bukan tu saja, berbaloi singgah LubukSeni.com sebab banyak idea kalerful. Sebagai terapi minda, blog ni sangat memberi manfaat kepada peminat seni. Antara topik menarik blog ni ialah:
Dah alang-alang singgah, jom FOLLOW Blog Lubuk Seni sebab diorangg rajin buat giveaway. Next giveaway 1 April ni. Setiap bulan ada hadiah best tau, stay tunedd!

13 comments:

  1. Chaiyok! chaiyok! ^^ komen banyak2 tau! hahah :3

    ReplyDelete
  2. wahhh banyak tu!! boleh la join ni

    ReplyDelete
  3. good luck..singgah dri segment yg sama
    http://aimanziyad.blogspot.my/2018/03/giveaway-rm200-untuk-10-tukang-komen.html

    ReplyDelete
  4. Good luck tau. Nk join tp xde masa lg. Tgk la nnt nk join jugak. Suka jugak sokong blogger kita.

    ReplyDelete
  5. Good luck. Ramai yg boleh dpt hadiah ni

    ReplyDelete
  6. good luck, darling farhana.
    aida x terkejo kot komen kat situ :) ha ha ha

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...