Sunday, 14 January 2018

Segmen Blogger - Jom Google Plus

Dah lama tak berkunjung ke blog HH. Kali ni ada segmen dari HH and its a great sgemen by far. Cara untuk tingkatkan SEO blog kita. As for me yang tak familiar dengan SEO, I'm eager to take part in this. Siapa yang belum join, moh le meriahkan majlis :)

Segmen Blogger - Jom Google Plus

Saya sertai segmen blogger jom google plus ni supaya blog ni boleh dikenali bukan sahaja dalam kalangan rakan-rakan, rakan-rakan blogger tapi juga kepada pembaca luar. Tujuan asal buat blog ni sebenarnya untuk buat movie review movie Hindustan since this is me and my Bollywood circle's fun activity. Lepas movie date je kitorang akan update review masing-masing but now masing-masing dah busy dengan life sendiri but I still stick with the passion in watching and make some review.Dari review ni mana-mana kawan yang nak layan movie Hindustan boleh refer blog ni. Dari review movie Hindustan, ada kawan yang request review untuk movie Melayu, English ataupun drama Korea.

Apart from reviewing stuff, I also share my life tips, recipes, gardening tips or anything yang boleh dikongsikan di sini. Not for my friends but also for myself since I seorang yang pelupa. Earlier I mentioned I want this blog to be known, so join segmen/contest/giveaway yang rakan-rakan blogger anjurkan memang penting untuk naikkan PV blog sebab disamping menulis, blog ni juga untuk generate income.

Jadi jom semua, join segmen dari blogger Hasrul Hassan belajar teknik SEO dan meriahkan segmen ini.

Kod HTML : <script async="" defer="" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script>
 <g:plusone size="tall" data-href="https://farhannajafri.blogspot.my" data-lang="ms"></g:plusone>

9 comments:

  1. join segmen yang sama. semoga berjaya

    ReplyDelete
  2. Dalam semua jenis entry Farhanna, mai paling suka bab review.. Jujur gila dari hati no tapis tapis. hahaha. Itu yg kita mahu!

    selamat bersegmen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha sebab dah terbiasa dengan cara Bollywood, sana kalau buat review memang tak pandang belakang punya

      Delete
  3. menarik laaaa. nak join jugakkkkk. goodluckkk

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen!! Ciktie tak sempat join pun huhuh

    ReplyDelete
  5. serius tak perasan segmen ni hahaha. btw, goodluck! :D

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...