Menang SPM Fever GA dari sponsor Mamapipie

By farhanna jafri - 03:15

Alhamdulillah rezeki bulan 12 dapat menang GA anjuran blog Abam Kie bulan November 2017. Tak sangka pun boleh menang sebab bagi cerita entah apa benda je masa SPM dulu. Apa benda pun sampai sekarang teringat lewlz.


Cerita entah apa benda pun boleh menang tempat keempat, kira okay lah tu dari 38 orang bloggers yang join SPM Fever GA ni. 


Kalau join contest Abam Kie ni kena cepat bagi respond kalau tak dia bagi orang lain. Raya haritu dah terkena dah sebab busy sangat siapkan kerja before cuti raya sampai tak sempat buka blog sudahnya hadiah burn. Alhamdulillah menang lagi sekali & takmau hadiah lari dekat orang lain lagi terus kucar-kacir contact Abam Kie. Dari Abam Kie ke Mamapipie. Dah buat sesi pilih hadiah, hari hadiah sampai ke tangan pun tiba. 

Bukak packaging nampaklah shawl monochrome yang dipilih haritu & hari ni decide nak pakai so boleh up terus entri ni. 


Thanks Mamapipie! Selesa sangat pakai monochrome shawl ni. Tebal pulak tu so tak payah pakai inner, tak payah iron pulak tu. Senang bentuk satu hal. Kalau nak cepat memang sambar shawl ni je lepasni. :D

  • Share:

You Might Also Like

9 comments

  1. Kak liez pun menang shawl dr mamapipie

    ReplyDelete
  2. Nampak selesa je kain shawl tu..
    Tahniahh!

    ReplyDelete
  3. Cantiklah shawl Tu farhana pakai. Mmg tepat pilihan shawl Tu mmg selesa

    ReplyDelete
  4. Ala bestnya menang contest! Tak pernah lagi ni saya join mana2 contest, maybe lepas ni boleh cuba..hihi

    Tahniah!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)