GIVEAWAY: MY FIRST GIVEAWAY AND PYKA B'DAY GIVEAWAY

By farhanna jafri - 16:47

Pagi-pagi lagi dah join GA banner cantik dari blog baru Pyka ni. Siapa yang belum join lagi, jom meriahkan lagi GA ni? :)

Klik banner untuk join ye :)


Blog Pyka cantik & kemas. Untuk orang yang suka blogwalking macam Iolls memang suka kalau jumpa blog yang ringan macam ni. Loading pun cepat, tak ada lagu ataupun salji ataupun segala jenis deco. I love plain and simple. Hati yang baca pun jadi happy cehhh dah macam pemeriksa kertas dah pulak. Tengok banner pun dah cantik I guess Pyka orang yang berseni & kreatif. Untuk penambahbaikan, from me rasanya semua dah okay cuma blog baru ni kena rajin blogwalking lah supaya ramai yang kenal. Selamat datang & good luck Pyka! :D

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

Terima kasih sudi komen :)