Thursday, 21 December 2017

Giveaway Happy New Year 2018

Klik banner untuk join :)

Azam 2018

1. Naikkan PV blog sampai 5k sebulan. Followers & rakan blog pun bertambah. Dapat job dari mana-mana product/company.
2. Ada saving RM5k dalam bank.
3. Pergi travel dalam atau luar negara. 
4. Excel in gardening & cooking
5. Start menjahit

Ucapan Tahun Baru

Tahun 2017 ni ada yang best, ada yang tak best jadi dalam hidup, ada yang unexpected, ada yang jadi according to what I've planned maka dengan skills & experience di tahun ni akan dibawa ke tahun depan untuk jadi lebih baik dan berguna.

Pengalaman Manis Tahun 2017

1. My relationship quite shaky in 2016 but January 2017 it all changed and we're getting stronger, lebih banyak bertoleransi, lagi banyak bersabar & banyak memahami. Relationship is hard but the efforts worth it. 

2. My opinion sometimes harsh for people to accept it but I am grateful I've been appreciated and accepted even if it just change one person in my circle. Its great to receive personal message said how thankful they are for motivates and inspired them even if I think that just a small matter for me but it actually give a great impact for someone. 

3. Duduk rumah sewa dengan orang salah memang memenatkan. Since 2016 sampai tahun ni dah 4x pindah rumah sebab ketua rumah tiba-tiba jadi tuan rumah and using their power for wrong reason walhal by verbal agreement sembang lain. And I'm glad I jumpa owner rumah yang sekarang ni guna contract with win-win situation for both parties. Tenang sikit hp takde yang membebel this and that. I pun boleh decorate my house the way I wanted to. 

4. I have my partnership company and I am the finance manager so I'm glad at least ilmu finance masa degree dulu tak berkarat walaupun mostly macam dah kelaut. 

5. Blog ni sumber kebahagiaan jugak bila ramai yang drop comments, menang hadiah contest, masuk dalam bloglist rakan blogger, baca pengalaman blogger pergi travel, makan, layan review korang it feels nice and thanks to all who give meaning for this blog. Love you guys :)

Happy 2018, wishing you guys a happy new year and wonderful journey ahead. 

6 comments:

  1. Semoga semua wishlist untuk 2018 akan tercapai..
    Best of luck dear..

    ReplyDelete
  2. All the best, dik.
    Akak datang balas kunjungan dan follow :)

    ReplyDelete
  3. Good Luck kak! semoga segala janji manis untuk 2018 tercapai... ^^

    ReplyDelete
  4. nak ceritakan satu2 apa yg jadi sepanjang tahun nie pun mmg byak sebenarnya. Ada yg pahit ada yg manis. I love all ur wishlist! Boleh jadikan salah satu wistlist juga hehe~

    Sama jugalah tahun nie byak sgat ragam kwn serumah huhu T^T stress juga d'buatnya haha..

    senarai peserta dah update :) hehe
    boleh tgok kat sini http://ciknurul23.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    Goodluck ya! All the best!

    ReplyDelete
  5. good luck...datang dari GA yang sama..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum ~ Tahniah

    Pemenang Kedua (RM20)
    2. https://farhannajafri.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    **Pemenang di minta untuk email NO AKAUN ke nurulatikayunus23@gmail.com atau Whatsapp ke no 01133246140**

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...