Monday, 6 November 2017

Total View October 2017

Tengok archive bulan lepas jauh beza dengan bulan lain sebab dah set nak naikkan traffic. Tapi contest tak banyak sangat bulan lepas. Walaupun penuh tragedi bulan lepas tapi not bad lah, ada juga berita happy antaranya iklan Cetaphil dekat Nuffnang ni haaa. Lepas dah berzaman bersawang ruang iklan Nuffnang, sekarang dah ada balik.


Untuk bulan Oktober, melonjak banyak jugak lah unique visitors dekat blog ni. Tak lah cecah ribu tapi ada improvement lah daripada dulu sendu sangat nak tengok pun sedih. 


Tak tahu lah post tentang apa yang naik banyak sangat 08/10/2017 dengan 29/10/2017. Rasanya sebab post 5 Tabiat Biasa Yang Membawa Mudarat dengan Movie Review Tombiruo Penunggu Rimba tu. Perasan lah jugak kalau movie review dengan tips berguna ni ramai betul yang menjengah sampai masuk ke Popular Post. Okay lah tu, ada jugak sumber tarikan blog ni walaupun tengah bertatih lagi. 

Untuk minggu pertama November ni, nampak cantik jugak lah unique visitor dengan total views minggu ni. Harap boleh lah cecah 500 views bulan ni. Dah siap buat list dah nak post tentang apa tapi takut mood je hilang entah pergi mana.



Terima kasih yang selalu datang melawat ke blog ni. Terima kasih followers baru. Terima kasih yang selalu komen. Terima kasih Nuffnang :)

4 comments:

  1. Assalam, saya blogger baru. singgah blog sis. salam ukhwah. saya dari https://rodiahamir.blogspot.my/ jemput singgah

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Murah rezeki farhana

    ReplyDelete
  3. Nuffnang GV dah statik tak bergerak-gerak dah. huhu.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...