Menang Contest Giveaway Besar-Besaran by Intan Saffyna

By farhanna jafri - 23:05

12 November haritu dapat komen dari tuan punya hadiah sebab dah menang GA Besar-Besaran by Intan Saffyna. Siapa ada join GA ni?!



Tak sangka ada rezeki menang GA ni sebab syarat GA bukannya susah sangat pun tapi nak menang tu berdasarkan pilihan secara rawak. Sebagai manusia yang tak bertuah sangat, haruslah tak mengharapkan apa-apa pun. Saja nak support blogger yang buat GA. Boleh faham rasanya bila buat GA tapi orang tak nak join. Syahdu!


Anyway, hadiah untuk GA ni, dapat sehelai shawl & sehelai anak tudung berwarna biru! Terima kasih sis Julie Nida, salah seorang sponsor GA ni. Hadiah dah sampai dengan jayanya. :) 

  • Share:

You Might Also Like

6 comments

Terima kasih sudi komen :)