Wednesday, 8 November 2017

Kotak Komen Hilang

Hari ni semangat nak blogwalking tapi terbantut bila kotak komen hilang. Tak pasti masalah dari laptop ni ataupun dari blog sendiri.


Tapi rasanya bukan masalah dari laptop sebab ada blog yang okay je kotak komen diorang. Cuma certain blog yang hilang mungkin dari satu template yang sama but I'm not sure which templates.

Minggu lepas kotak followers yang bermasalah. Error 502. Seminggu jugak lah sampai terbantut nak join any contest, bloglist or segmen. Join yang memang dah ada dalam friendlist je. Harap esok dah okay dah. Hihu

9 comments:

  1. Haahlahh.. kotak komen amer hilang jugak... nanti bila dah booleh komen amer update :)

    ReplyDelete
  2. Akak ingat akak jea yang hilang kotak komen nie.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Ramai rupanya bermasalah macam ni

    ReplyDelete
  4. Fuhhh so its true problem datang dari Blogger. Harap esok dah okay. Thanks for the feedback guysss :)

    ReplyDelete
  5. Tak pernah lagi kotak komen hilang. Followers pernah.

    ReplyDelete
  6. GV dah jumpa 2 blog takde kotak komen. Tak tahu nape. huhu.

    ReplyDelete
  7. Sama.. tapi tak semua blog.. Ada sesetengah je.. Pastu bila buka balik esok.. eh ada balik.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Ohh ramai rupanya yang ada masalah ni. Patutlah Siqah ada jugak jumpa blog yang ruangan komen takde. Ingatkan masalah template.

    ReplyDelete
  9. Hi Awak,

    Nak tanya pasal ruangan comment ni, dah setting betul tapi still x appear. Sesiapa boleh tolong??

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...