Wedding Shahrin

By farhanna jafri - 05:33

Hari Ahad hari pergi kenduri so semalam pergi kenduri dekat Kem Perdana Sungai Besi. Kenduri kawan masa sekolah rendah. Kawan masa first time masuk asrama dekat SMKBTS. Tapi seminggu je lah sebab lepastu dia pindah masuk MRSM Kem Terendak.

Lepastu dah tak pernah contact dah sebab memasing busy. & semalam baru jumpa balik. Muka dari kecik sampai ke besar sama je tak berubah. Kecik cenonit comel macamtu jugak.

Sekarang dah jadi bini orang & soon jadi mak orang. How time flies. Many congrats to you dear Shahrin. Semoga perkahwinan diberkati & bahagia sampai syurga gittew.


Pelamin cantik kemain :D

Masa otw ke dewan ni, rasa rindu pulak bila pergi balik ke tempat membesar. Sekolah semua sama je tak berubah macam dulu. Rumah pun ada lagi tapi ada yang dah kena roboh. Teringat zaman kecik-kecik dulu membesar dekat Kem Sungai Besi ni. Rindu sampai nak menangis. 

Next time lah sembang pasal ni. Nanti berjela pulak dekat sini. Huhu

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi komen :)