Wednesday, 16 August 2017

Undi Printcious Gift & Menang Baucer Bernilai RM50

Masa blogwalking haritu ternampak ada post tentang baucer percuma dari Printcious Gift ni sebagai tanda penghargaan kepada semua yang undi diorang. Nak dapat pun senang sangat, pergi undi Printcious Gift dekat FB penganjur kemudian emailkan kepada printcious attach sekali bukti undian tu dalam email korang.

Tak lama pun nak tunggu diorang respond, tup tup dah dapat voucher RM50 dah. Ni bukti I already got mine. Lama pulak tu expiry date dia sampai 31 Disember nanti so sempat lah nak fikir nak guna baucar tu untuk barang apa & pilih gambar apa yang sesuai. Korang pun tahu perempuan punya rambang mata macam mana khennnn.


Printcious Gift tu apa? Tak pernah dengar? Printcious ni syarikat yang print gambar yang kita nak dekat any items available macam tote bag, bantal, mug and other stuff. You guys can check their website HERE ataupun boleh terus undi dekat SINI


Tak lama pun nak undi, 5 minit je. Sebarkan benda senang & percuma ni seramai mana yang boleh okay sebab hari ni hari last! :)

5 comments:

Terima kasih sudi komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...