Thursday, 31 August 2017

Kutip Duit Lebih Dengan HYPR

Buat blog ni kadang-kadang nak jugak merasa cash masuk poket. Baru terasa indah kehidupan, ye dak? Kalau dulu ada Nuffnang dengan AdSense je sebagai sumber tapi sekarang dah banyak platform baru untuk tambah duit. Latest, HYPR ni. 

Disebabkan platform baru, so HYPR tengah mencari social media influencer untuk jayakan promotion diorang. 


Nak join komuniti HYPR ni pun mudah je. Ada Facebook ataupun Twitter pun dah boleh join dah. Tak ada minima per view pun. Lebih kurang macam 8Share jugak. Share link, ada yang klik then kaching masuk! Senang kan?

Untuk mendaftar, klik je dekat SINI

Lepastu dah boleh view dah segala promo yang ada untuk korang share. Senang kan?! Happy sharing guys :D

2 comments:

  1. Betui-betui. Baru je join dah banyak dah dapat yang penting kena usaha

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...